Thursday, January 19, 2012

Voortgang organisatie Velomobiel Seminar 2012

Het e-mail verkeer over het Velomobile Seminar 2012 neemt stap voor stap toe. De site www.velomobileseminar.com is nu al te bereiken en er kan met de organisatie gecommuniceerd  worden via het genoemde e-mail op deze site ......seminar@ligfiets.net   Vanaf 31 januari is de site voorzien van meer informatie.

Boeg zelfbouw surfplank www.macsurf.nl

Alvast wat informatie:
  • De burgemeester van Dronten, Aat de Jonge, vindt het prachtig dat het 7e Seminar in Dronten plaats vindt. Hij heeft 6 september vanaf negen uur vrij gehouden en ziet het helemaal zitten om van de opening van het Seminar iets moois te maken.
  • Ook bij de provincie Flevoland is met enkele mensen gesproken en er is positief gereageerd. Zij zien het belang van de doorontwikkeling van een schone, gezonde en duurzame velomobiel als een belangrijk item. Er zijn verdere afspraken gemaakt om te kijken wat de provincie kan betekenen bij het op de kaart zetten van het Seminar.
  • Gisteren is Thibaut Salloignon uit Frankrijk weer bij ons in Lelystad gearriveerd om samen met Eva Navratil de jeugd trike volledig op tekening te zetten zodat er een bouwpakket van gemaakt kan worden. 

Jonathan Richardson en Friend Wood proberen tijd vrij te maken om met hun eigenbouw velomobielen naar Cycle Vision te komen. Jonathan hoopt dat hij dan de wijzigingen bij zijn velomobiel klaar heeft.

Tijdens Cycle Vision gaan we met elkaar overleggen hoe Simon Davids van Macboat uit Medemblik, Jonathan en Friend tijdens het Velomobiel Seminar de verschillende houtbouw methodes gaan demonstreren.

Velomobiel van Jonathan RichardsonNo comments:

Post a Comment