Wednesday, October 24, 2012

Hoe neem je een GreenMachine mee in het vliegtuig?


Hier heeft Matthias Erz van http://flevelo.com/ een oplossing voor bedacht en gemaakt. Hij heeft de degelijke standaard doos, van driedubbel karton, van Flevobike nog wat kunnen verkleinen, er wieltjes aan bevestigd en een handgreep.
Matthias met in elke kartonnen roldoos een GreenMachine

Hierboven een foto genomen van het beeldscherm met de scan van de kartonnen roldoos gemaakt door de douane op het vliegveld. Een prachtig kunstwerk, het is ook een leuke puzzel.... hoe klein kun je de doos maken en hoe vul je de tussenruimte zo effectief mogelijk op met andere vakantie spullen.

De scanner kijkt door sommige dingen heen. Dit is wat wij zien in de geopende doos6 comments:

 1. Die Röntgenopname is er eentje om zuinig op te zijn. Ze gaan trouwens wel heel makkelijk door aluminium heen. Dat is best stevige straling.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mooi om te zien het kleur verschil (dichtheid) tussen aluminium en staal.

   Delete
 2. Hoe lang zou je nodig hebben om hem weer in elkaar te zetten?
  Peter

  ReplyDelete
  Replies
  1. 1. uit de doos halen...... 2. achterbrug omklappen......3 achterwiel monteren op de achteras 1 bout .......4 voorwiel monteren en wiel in vork plaatsen.......5 stuur plaatsen 1 klembout.....6 stoel op frame schuiven 2 bouten vastdraaien........en je kunt fietsen.

   Met een beetje ervaring minder dan een kwartier.
   Peter, valt dat mee of tegen?

   Delete
  2. Hallo Johan,
   Dat valt me niet tegen. Nu nog een tgv-ticket en dan zit ik aan het eind van de dag in zuid-frankrijk. Vast iets warmer dan hier :)
   Peter

   Delete