Sunday, September 2, 2012

Ontwikkeling nieuwe rolstoelen Paralympics


basketbal rolstoel zonder grote wielen
Vanavond, zoals meestal schakel ik het acht uur journaal op de TV in en zie dat er uitgebreid aandacht is voor de nieuw ontwikkelde, lichtgewicht en extreem wendbare rolstoelen van het Nationale basketbal team, dat deelneemt aan de Paralympics.

Het gaf mij een trots gevoel, omdat ik deze rolstoelen heb zien groeien van gebogen aluminium buis tot complete rolstoel. Elke rolstoel is precies per persoon op maat gemaakt en aangepast aan de handicap. Een enorme klus voor Flevobike, naast hun gewone werkzaamheden, die ze tot volle tevredenheid van de organisatie van het project netjes op tijd hebben geklaard.
Hier de bevestiging voor de wielen die in extreme schuin stand komen te staan


In verband met het 7e Internationale Velomobiel Seminar op vrijdag 7 en zaterdag 8 september, vervalt aanstaande woensdagavond het "Ligfiets Stamtafel Treffen".

Wij zijn aan het overleggen om de lezingen van het Seminar die noodgedwongen uit moesten vallen, doordat het Seminar van twee dagen terug is gebracht naar één dag, later in het jaar en begin volgend jaar alsnog te laten doorgaan. Dit zal dan in de plaats komen van het "Ligfiets Stamtafel Treffen" en verplaatst worden naar enkele zaterdagen. Uitgebreidere informatie volgt later.

1 comment:

  1. This is a topic that is near to my heart... Thank you!

    Where are your contact details though?

    ReplyDelete